lördag 25 juli 2009

Gustavsvik o stjärnsmäll

Hallo!

Landade i Örebro i torsdags. I incheckningskön mötte vi Nordevikarna och deras sprillans nya husvagn, kanonfin!
Efter lite pysslande hittade vi våra platser innebland träden och baxade runt en stund. Här på campingen har dom lite fri placering så det är lite villervalla över det hela, men eftersom det är en otroligt fin camping med fina servicehus, gratis duschar och gratis inträde till badet, så känns det som en baggis i det hela.

När vi packat upp och kommit i ordning var det dags för kvällsmat, och ungarna härjade runt i kring medan föräldrarna sitter och myser i förtältet i duggregnet. Och så hör vi plötsligt en rejäl smäll - tjong!!- och därefter Emma som vrålar MAMMAAAAAA - Anton har slagit sej! Jaha. Ett rejält jack i ögonbrynet. Sprang på nåt sätt in i Martins nya fina cykelställ, trillade ihop i en hög och blev liggande i en liten stund alldeles stilla, säger tjejjerna. En riktig stjärnsmäll.

Jag och Ulle tejpade ihop såret, Anton var ledsen så klart, länge, och klagade på att han var yr, så efter en stund bestämde vi oss för att åka till akuten. Där klistrade dom ihop jacket (!) med superlim :-)) , gav Anton en stelkrampsspruta, och sen vi fick stanna kvar tills sex timmar gått medan dom tog blodtryck, puls och kollade reflexer en gång i halvtimmen. Vid 03:00 tyckte dom att faran var över och vi fick åka hem, med klistrat sår och en rejäl kompress i pannan, och med rejäla förmaningar om att inte bada, stojja, se på teve, lyssna på musik... I fem dagar. Hm...
Gissa om Anton är glad ... not :-( ... Bo på ett badland utan att få bada...
Men vi andra är glada för att det inte blev värre. Tänk om det träffat ögat istället... Hu...

Hopp o hej från mej // Carina

1 kommentar:

Ulrica sa...

Stackars Anton!!! Värsta sälen är han ju också. Tur i alla fall att det inte gick värre.. hemska tanke.

Imorgon kommer tjejerna hit.. har inte träffat dem på 4,5 vecka.. saknar dem rejält.

Kramar