onsdag 11 juli 2007

Skrea

Sitter i förtältet och lyssnar till regnet på Skrea Camping. Vi kom i måndags eftermiddag och solen sken faktiskt här nere i söder... Även tisdagen var mestadels solig men blåsig. Mellan husvagnarna här uppe var det varmt och skönt och jag lyckades till och med fixa lite solbränna! Vi åkte även och spanade in Falkenbergs BK som ligger typ 3 minuters bilfärd härifrån, och jag och Narni tränade en kort stund medan barnen turades om att gunga.. Det är en väldigt mysig klubb med ENORM apellplan och dessutom kunde man låna sej en grupp ifall framåtsändandeträning skulle vara aktuellt. Fyra "gubbar" (tamburmajorer med full mundering) fanns att tilgå i dom två skjulen som stod på båda sider av apellplan. Och jag provade alla stegarna som stod i alla ändar på apellplan, och vågade till och med testa den stora stegen, och tro på sjutton - Narni bara travar över!!!! Jippeeeey!!

Barnen var väldans modiga igår och tjötade till sig en tur till stranden (brrrrrr) och skulle promt bada... Jag stod kvar på stranden såklart och huttrade...
Inatt har det regnat som attans, och även rejält med åska... I morses vaknade vi till regnets trummande och bestämde oss för att åka till Halmstad (där för övrigt solen skymtade till och från) för att besöka ett inomhus lekland för barn. Det var fler än vi som hade tänkt samma tanke, och efter en timme i ett fullpackat lekland, så gav vi oss norrut igen. Regnet började när vi närmade oss Falkenberg och sedan har det varit växlande skurar och uppehåll. Jag tog mej en tur till Brukshundklubben i eftermiddags och tränade en sväng till. Kånkade ut "gruppen" och körde lite framåt, och fick även till en ruta och lite ställande. Körde även lite kryp i olika varianter och lite platsliggande. Kanonbra träning blev det iallafall!
Barnen är görglada att det regnar för Anton fick ett dataspel av Farfar i present... Buzz Junior Robot Jam... Som tur är så är det fyra kontroller så att föräldrarna kan deltaga i spelet! (antar att vissa andra husvagns entusiaster har spelat Ap-varianten på detta spel i ösregnet mer norr över?)

Kram på er // Carina & Gänget

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!!

Här i Östersund skiner solen!! Underbart, har inte sett den på över en vecka!!

Skall iväg till Åre och andra ställen och kolla idag. Ev. skall vi till ett ställe med tama älgar... jag som har älgskräck!!

Måste gå... skriver mer senare.

Kram
Ulle

Anonym sa...

Jaha!
Så mycket hade jag för att skicka mail till dig angående Balansrapporter m.m. Du bara roar sig på klubbarna i söder med kryp och annat. Men känner jag dig rätt så kan du läsa din hemmail i den bärbara. Så det är bara att logga in.
Nej, ha nu en skön semster, stå inte på stranden och huttra. Tänk som så att så länge man kan slänga sig i böljan blå så är det sommar.
Från badkrukan Gunilla

Anonym sa...

Lovely language