söndag 29 juli 2007

Gotland

Hej!

Nu står vi på Gotland med husvagn och förtält i brors svärmors trädgård. I fredags döptes lilla Erah Louise och jag var stolt fadder och bebisbärare i 1200 talskyrkan Stenkyrka... Visst är det häftigt... Anders är från Stenkyrka socken på Tjörn och Ann-Sofie från Stenkyrka socken på Gotland! En öst-västlig blandning helt enkelt! Erah var som en liten ängel hela procduren, ända tills fotograferingen började bli alldeles för långdragen, då bestämde hon sig för att visa vad hon kunde...

Vädret är ju även på Gotland lite knepigt, sol-storm-skur-sol-moln-sur-sol omvartannat dagarna i ända, men vi har gjort lite "övriga" aktivieteter som att gå till Fornsalen i Visby och kika på skelett och vikingaskatter och sånt där. I eftermiddags var vi på Pirat-Teater här i närheten, och i kväll skall vi spela fotbollsgolf.

I morgon bär det hem över igen och vi får se vart vi hamnar. Målet är Tjörn på torsdag kväll, eftersom Emmas läger börjar på fredagen.. Vi skall ta en jobbrunda och därefter åker vi iväg en vecka till.

Kanske lägger jag in lite bilder medan jag är hemma i helgen, det tar nämligen sån herrans tid över telefonmodemet...

Kram o hej // Carina & Gänget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Fadder det var inte illa. Lustigt med ortsnamn, man tror de är så unika. Vi passerade en skylt med "Lilla Edet" på i går och tro mig det var långt ifrån vårt Lilla Edet.
Vi är nu på väg mot Sorsele och ännu så länge är det regnigt. (passerade just några renar som gick vid dikeskanten och betade, häftigt) I går hade vi uppehåll nästan hela dagen då var vi på fjällvandring uppe på Dundret i Gällivari, fantastiskt vackert. Adde gillade sig verkligen, lättsprunget och små bäckar här och där att plaska i.
Hoppas att ni får en fortsatt bra semester.
Kram Gunilla

Anonym sa...

Hejsan!!

Låter som om ni har haft det bra vädret till trots. :-) Man klarar sig bra med husvagn i regnet... det tråkiga är om förtältet är blött, men peppar, peppar, vi har klarat oss väldigt bra.

Idag står husvagnen packad och klar för att åka till Varberg direkt efter jobbet. :-) Det är ju rasspecial imorgon... rekord... 115 portisar!!! Det skall bli jättekul!

Hoppas Emma får det kul på lägret. När åker ni igen? Kanske jag hinner med lite träning i nästa vecka... måste ju komma igång igen. ;-)