onsdag 13 februari 2008

Blommor och Brons

Igår var det årsmöte på TJBK. Och i sista stund fick jag hoppa över mötet...

Jag blev tvungen att åka på jobb, vi hade en båt som kom till Göteborg och ekonomiavdelningen hade blivit medbjuden. Inget man backar på, vi ser ju mest våra datorer, pärmar och den övriga "pappersvärlden"...
Vi fick en sightseeing runt i båten (vi övertog den i december), och blev sedan bjudna på middag i mässen. Emma (min dotter alltså, vi har ju en Emma på kontoret oxå) fick dessutom en stor glassbägare och en extra blinkning av kocken, och hon njöt som en prinsessa. Inte så vanligt med barn ombord på tankbåtar, så det märks när man kommer!

När vi precis hade återvänt från fartyget så knackar det på dörren och där står Fru Ordförande med en blomsterkvast och håller ett litet tal, och överlämnar sedan en liten fin bronsmedalj SBKs "förtjänsttecken"! WOW!

Har gått och myst hela dagen, tänk att en liten bronsbit kan få den effekten!
Att man på nåt sätt har fått lite extra kredit för sina insatser under åren och att det uppskattas! Jättekul!
Ytterligare 4 pers från vår klubb fick en medalj, och det var säkert svårt att välja bland alla dessa duktiga och hängivna människor i vår klubb...

Idag har vi varit på Breakdance/Hiphop igen i Häggvall (Emma och Alice går varje dag måndag-fredag under sportlovet), och jag passade på att träna på grusplan en stund i solen! Vilket väder! Tjejjerna var slut när dom ramlade ur danslokalen med härliga rosor på kinderna och mos i benen!

Tillbaka till jobbet en stund och sedan hem igen. Shit vilket flängande!

Hejsvejs
Carina

1 kommentar:

Anonym sa...

Då missade vi mötet båda två - fast av olika skäl! Kul att du blev glad för medaljen - det var liksom meningen det ;0)
Kram
Ann-Marie