onsdag 16 juli 2008

Fönsterbord

Vissa lyckostar har semester och ligger inblåsta i hamnen utanför mitt fönster.

Och en annan sitter på jobbet och tycker synd om sig själv... Fast lite bättre känns det när vädret är dåligt och de stackars semesterfirarna klär på sig jackor och byxor... he he he :-))

I helgen har det varit kalas för hela slanten. Barnkalas lördag mitt på dagen, alla barnen hade badkläder med sig och röjde i poolen. Elva ungar i full fart - nu gör dom "Strömvirveln" och då gäller det att alla springer åt samma håll!
Sen vuxenkalas på kvällen med grillning som tema. Vi fick en riktig svensk grillmiddag, med en åskskur lagom till att alla hade tagit för sig och lagt på tallrikarna. Man fick helt enkelt ta sin tallrik och lite attiraljer och springa in. Hastigt och lustigt hamnade vi då inne på verandan och alla var lite uppspelta och glada trots överfallsvädret.

Anton var görnöjd med sina presenter, han hade tjötat till sig Lego av nästan alla, och fick inte en ENDA mjuk paket, till sin stora lycka!

Svärföräldrarna har kommit och bor i lillahuset några veckor. Väldigt skönt att det är nån hemma och ser efter ungarna, så kan man slappna av på jobbet.

Och igår när jag kom hem så hade Berit varit så gullig och städat! Lite tråkigt att det är skitväder för barnens skull, dom hade ju kunnat cykla till badet och grejjat istället för att sitta inne och uggla. Idag är det väl lite bättre väder, men det blåser nåt in i Norden.

Ikväll skall vi åka till Kungälv och träna. Det skall bli väldans trevligt. Narni är mycket bättre, lite vaksam, men annars helt som vanligt. Dofträdslorna kommer väl att kvarstå till viss del ett tag, men nu har Narni en helt annan syn på tillvaron.

På träning har full-fart-Narni kommit tillbaka och det är hur underbart som helst! Visst har vi tappat en del styrfart på hela äventyret, men med lite hjälp och inspiration från kompisarna så är vi nog snart back in business.

Lite olyckligt att vi inte fick till nån lägervecka, för det hade varit precis rätt medicin för oss just nu. Både mej och hunden. Men vi har pratat lite i mitt träningsgäng om att göra ett eget litet helgläger i skogen, så det håller vi tummarna för. Svårt att få ihop folks almanackor dock...

Hejsvejs // Carina

1 kommentar:

Anna Sundalen sa...

Hallå! Hur går det för dig, blir det någon semester nästa vecka eller? Skall ni åka någonstans i så fall eller skall vi planera in ett par heldagar i skogen. Hade varit lite trevligt att köra spår med planerad förledning, uppletande i ny ruta, uppletande och spår på samma dag etc, etc. Vad tror du?

Kram Anna