lördag 5 januari 2008

My dog och funderingar

Precis tillbax från My dog i Göteborg där jag och Eva har suttit i belgarmontern idag. Vi hade med oss Narnia till att börja med, men sedan kom även Emlett och Sixten, två servicehundar som fick kampera med oss i montern till besökarnas förtjusning. Narnia tyckte Emlett var skitjobbig tonåring med hormonerna sprutande ur öronen, men han var lika glad för det!

Det var kul att få prata med intresserade hundfolk och diskutera ev. hundköp. Vissa ville ha information om vad belgarna kunde användas till och andra undrade om den passade som promenadsällskap... (Nja)... Roligast var de hundägare som sökte upp montern för att få veta hur man letar upp en bra belgare och vad man skall tänka på vid sitt hundköp. Vi hade såklart broschyrer och annat kul material att dela ut också, och ett tag gick det små broschyrer som smör. Speciellt i samband med polishundsuppvisningen kom det massor av bruksfolk och ville prata och ha information.

Nu åker vi till Sälen i morron med Ulle & barnen och det skall bli underbart skönt. Att åka skidor och glida hela dagarna, och mysa, prata, spela spel och dricka lite vin tillsammans på kvällen.. Det är nog precis rätt medicin till mej just nu. Narni skall vara hos min mamma, och Ulles hundar är oxå utplacerade, så vi har bara oss själva att tänka på. Jätteskönt!!!

Hejsvejs
Carina

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha det så trevligt i backarna men ta det lugnt när ni kör.... på alla vis jag vill inte att ha alla i paket...

Ha det bäst!