tisdag 1 januari 2008

Nytt år!

Ja så var det då år 2008! Tiden bara rusar förbi... I år fyller Emma 11, Anton 9 år och Narnia 2år. Jisses.

Nyårsafton började med uppletande i "Myggebacken" med Anna, Andreas, Erica och Mattias. Det gick väl sådär för vår del, vi har slarvat en del med uppletandeträningen och det faktum att det var helt vindstilla gjorde nog inte saken bättre. Men det var trevligt hursomhelst och sedan åkte vi förbi Almö livs i hela träningsmunderingen (lerig som f-n) och folk tittade en del... ;-))

Vi firade nyårsaftonen med Eva & Co och barnen hade hur kul som helst hela kvällen och höll igång långt efter 12. Vårt hus fyller 100år i år så vi passade på att fira det också, och sjunga lite ja-må-det-leva och hurra och skåla i cider. Emma och Alice hade dekorerat varsin dajm/snickers tårta med 100 år i grädde, så det blev riktigt festligt! Vid 10 tiden avfyrade vi lite raketer, crackers och tomtebloss och vid 12 slaget sprang barnen runt i trädgården och tittade på Skärhamns miljontals fyrverkerier och skrek gott-nytt-år till varandra.

Narni och Oska lekte av sig tidigare på kvällen med accompanjemang av allehanda fyrverkerier som båda två sket högaktningsfullt i, och sedan låg dom i varsin bur i hallen och stensov även när det dundrade som bäst runt öronen vid tolvslaget. Snacka om skönt att ha skottfasta hundar...

Efter morgonens diskande och städande så åkte jag och Narni och tränade lite på klubben nu på förmiddagen, och det blir nog den sista ordentliga träningen på länge... Söndag nästa vecka åker vi till Sälen med Ulle & co, och då måste jag försöka jobba in nästa vecka på kommande 3 dagar, så att vi kan slappna av under sälenresan.. Ungarna längtar och planerar för fullt redan!
Och på lördag skall vi sitta i belgarmontern på My Dog, så tiden räcker inte till för mycket mer ett tag framöver! Sånt är livet!

Nyårslöften har jag skrotat för länge sen, men en bra målsättning inför 2008 är att klara lägreklass i spår och lydnadsklass 3. I den prioriteringsordningen.

Nu bär det av till svärmor i Göteborg för att äta nyårsdagsmiddag!

Kram och hej från Carina & Narni & gänget

2 kommentarer:

Yvonne o Vilja sa...

Detta året får bli ett riktigt träningsår! :D
Uuuh, har inte bestämt om MyDog än... torsdagen är ju skoj för lydnaden men lördagen hade ju varit bäst rest jobbmässigt... :)
Har du hört något från nån annan när de ska in??

GOTT NYTT ÅR!

Anonym sa...

Du räknar inte upp hur gammal du blir???hehe