onsdag 22 augusti 2007

Kvällsträning

Igår var vi och tränade några stycken på Stenungsunds BK och det var väldans trevligt. Vi fick låna en hörna av apellplan och körde lite blandad kompott. Vi hjälpte även några Stenungsundsekipage med att vara grupp, så känns det inte lika dumt att klampa in på plan sådär.

Jag och narni fick tränat 2 x plats. En med synlig och en med dold. Den dolda gick väl inte lysande till att börja med, men Eva L stod vakt för Narni och hjälpte henne att komma ihåg att ligga ner när matte försvann in i skogen... Narni tror att det här med dold förare är nån kul sökövning och att jag är och gömmer prylar för henne :-))

Hemma kom jag på en övning på doldis där jag platsar henne i en ända av trädgården och går runt huset och belönar. Varje varv tar såklart längre och längre tid, men än så länge så är vi på ritstadiet på detta... Vi får väl se om det är en bra eller dålig övning!

Vi tränade också rutan och inkallning med ställande. Provade ett tävlingsmässigt kryp och shit vad fint hon kröp! Måste komma ihåg att belöna med vänster handen snett utifrån varje gång, så kryper hon fin fint. vi får väl se om det håller på tävling så småningom med inkallningen innan och lite frustration från dom andra momenten...

Vi har även börjat med skall, vilket innebär att Narni har kommit på att man kan SKÄLLA i lo och lä... Nåja bara att bita ihop och göra om..

Emma skall gå ung-med-hund med Narni och jag har lovat att hjälpa Ulle på den kursen, och det skall bli kul! Barnen är så herrans positiva och öppna för vadsomhelst man hittar på..

Hopp o hej leverpastej // Carina & Narni

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst hade vi en underbar kväll. Narni är jätteduktig. Tänk att lillan har blivit så stor. Ha ha.

Måste jobba vidare.. :-)

Anonym sa...

vad kul att emma vill gå ung med hund med narni hoppas lucas är pigg på det när han blir äldre.
har en video i mobilen där han promenerar med bella ellens dvärg pinscher i kopplet, hon är så snäll och följer honom över allt!
ha det bra linnea