lördag 22 december 2007

God Jul och Gott Nytt År



Tänkte med denna bild önska alla som läser min lilla blogg en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi har inte skickat några julkort i år, utan vi bestämde att skänka de pengarna till Rädda Barnen istället.

Tänkte även lova mej själv som nyårslöfte att komma ut mer i skogen och spåra och träna uppletande. Det är ju så underbart när man väl kommer ut och har en hel dag i skogen framför sig. Och när man kommer hem är man avstressad och full av energi! Så häftigt!

Vi har haft en hektisk tid nu ett tag och jag hoppas vi kan koppla av nu några dagar och hämta krafterna igen... I natt var det årets längsta natt så nu går vi ju mot ljusare tider!! I morse klockan 7 vände det, sa dom på TV...

Anders och barnen är fn i Göteborg på en sista uppsamlingsrunda (mest byggvirke till sovrumsprojektet) medan jag har gjort ett ryck med dammsugaren och tvätthögen. Ikväll skall barnen på Disco hos sin kusin som fyller år, och i kväll eller i morron är det dax för granen att komma in, och det skall bli riktigt kul faktiskt att klä granen och ha det mysigt med barnen en stund!

Ha det nu så härligt allesammans över Jul och Nyår!
Ta hand om varandra, lägg ingen choklad under granen, och glöm inte att släcka ljusen!!

Kramar Carina & Narni

Inga kommentarer: