söndag 4 januari 2009

7 grader minus och bit i kinderna



Idag tog jag och Narni en morronprommis ner på "öarna". Dit går man bäst när det har varit frost några dagar, för det är inte riktigt fast land under fötterna överallt. Större delen av året går det kor eller hästar, men nu när dom är inomhus är det perfekt att ta en runda dit.
På väg dit tränade vi lite framåtsändande, jag har nämligen hittat perfekta stället på Radona, en grusplan där dom tränar manövrering med lastbilar, massor av koner och gummidäck överallt. Lite hårt och bumligt underlag, men men man kan inte få allt!
Provade Annas idé om att lägga belöning på target i gruppen på väg ut mot målbollen, och det kan nog funka! Narni bromsade så fint in, tog frolicen och fortsatte sen i sakta trav ut mot målet! Skall bli spännande och se hur det utvecklas. Linan får bli plan B...
Vi fick även till ett uppletande på en av ängarna, men det blev inte så bra... Men men, hon tog alla föremålen efter lite bök, och vi fick frisk luft iallafall!!
Snacka om att det är skönt att ha så här många lediga dagar att varva ner på... Skulle önska att det var några till, men i morrn är det jobbadax igen... Tisdag skall vi åka några stycken till My Dog och kika på lydnaden, så det ser vi fram emot!
Ha det bra // Carina & Narni



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå på er!
Vad duktig du är på att slänga in lite träning med narni här och där i vardagen... :-) Visst brukar jag oxå göra det, men aldrig så avancerat som ett sök eller lite svårare lydnadsmoment - som ni. :-)
Hi hi, -7 grader tycker vi är helt OK här uppe nu efter någon vecka med upp till -18 grader ute. ;-)
Ha en fin helg! Kramar från oss i norr... :-)

Yvonne o Vilja sa...

Ja fy sjutton, det blir verkligen mörkt! Slängde faktist ut allt för snart en vecka sen... När julen är över orkar jag inte se alla tomtar... :)
Skönt när det är gjort!

Såg ju er inte från början idag men på slutet var det riktigt snyggt av er! Klockrent skick till ruta och APbra framåtsändande! Det här kommer vi greja! MuliCH va det va?? Hehe

Jättehärliga kort på Narniparni!
Vi får vara bättre på kamera när vi tränar... träningskort är sällsynta!

Kram på dig och lycka till med tomtefighten