måndag 17 augusti 2009

Lösenord!

Hej på er!

Har som ni förstår satt lösenord på min blogg...
Och skickat ut inbjudningar till er som jag vet brukar läsa och kommentera, totalt ett tiotal personer, det blir säkert fler efterhand, men det bästa är att jag kan kontrollera vem som läser och att man då kan vara lite mer ärlig och personlig i sitt bloggande och skriva om riktiga saker och inte bara blaj.

Tycker att även ni andra som bloggar om lite mer personliga saker bör följa exemplet, för jäklar anåda så elaka människor kan vara när dom använder skrivna ord och vänder dom emot en själv... Brrrrrr.

Kram på er // Carina

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj!

Du har rätt i det du säger men man vill inte tro att "folk" e såna. Det är många "nyfikna" som läser och aldrig kommenterar nåt. Vill ha koll på läget lixom. Speciellt dom som vet vem man är men ALDRIG yppat ett ord med och aldrig skulle komma på tanken att göra heller. Många människor vet mera om andra och har större bekymmer än dom vet om sig själva. Helt makalöst.
Men som sagt...förbannat lågt att använda det till motsatt håll, mycket lågt. Men du vet Carina...man ser inte på skalet om ägget är ruttet. Ytlighet är bland det värsta jag vet. Fyyyyy så äckligt!
Kram o må så gott!
Susanne