söndag 11 oktober 2009

Lägesrapport

Hej hej!

Hemkommen efter en helg i Göteborg med tjejjerna på jobbet. Helt slut.

Vi åkte i lördagsmorse till City hotell och checkade in, och sedan fick butikerna runt Avenyn/Nordstan veta att dom levde. Därefter begav vi oss till Kronhusbodarna för chokladprovning med tillhörande tryffelbak (smaskens) med tillhörande vinsorter. Mmmmmmm. Med 10-15 självtillverkade praliner gav vi oss av för att byta om inför kvällen som tillbringades på Svarta Olivern med helt sanslös god mat och dryck och ideliga gapskratt och jubel. Jisses vilka härliga människor jag har hamnat mitt ibland på mitt nya jobb.
Dom är helt enkelt underbara och allesammans bara TRIVS tillsammans och humorn flödar.
Dock fick vi ett avbrott i trevligheterna när en av tjejjerna upptäcker att plånboken är borta ur väskan och vi kravlar runt i restaurangen och letar utan resultat. Vi bestämmer oss för att gå tillbaka till hotellet och se om den eventuellt halkat ur i hanteringen på hotellrummet tidigare. Och gissa vilken otrolig lättnad när plånboken ligger där på sniskan med alla 1.000kr i behåll!
Alla blev så glada så vi vinglade vidare till Lipps där vi fnittrade vidare en god stund innan det var dags att knyta sig efter en låååååååååååååång dag på stan. Vi hade flerbäddstrum och i vårt rum sov vi 4 tjejjer. Ett väldigt fint hotell faktiskt, trots den blygsamma fasaden.

Sömnen blev det väl så där med, jag sover så rattans dåligt första natten borta, och det gjorde även dom andra, så vi var väl rätt möra i morses klockan 7 när vi blev uppdragna av Elisabeth, den ordentligaste i vårt lilla sällskap som ställt sin mobil och sen ploppat in öronproppar i öronen och således vaknade vi allesammans - utom Elisabeth själv :-))
Vi avslutade i morses med en härlig hotellfrukost och därefter en sväng förbi Ikea på vägen hem.

Narni, då? Jo, lilla Narniparni har inte haft ett enda fläppryck på många dagar nu. Gradvis har hon bättrat sig och det känns som om hon har en annan inställning till livet. I veckan skall vi plocka av Rimadylen och bara låta pencillinen stå kvar och så får vi se hur det går. Håll tummarna!

Ha det bra // Carina & Narni

3 kommentarer:

Therese & Azzie sa...

Kul med en sväng ute på stan med tjejerna. Lotta finns ju nära dig....träningskliniken. Du får gärna hänga på walken om du har tid och lust

Anonym sa...

Det låter ju jättekul. Tänk att det går att ha roligt utan hund :)

Gunilla & Adde sa...

Så anonym hade jag inte tänkt vara.
Tjing Gunilla