söndag 4 oktober 2009

Söndag med sol och storm

Hej hej

Gissa om jag blev snopen när jag skulle ringa till min vettes telefonsvarare och prata in ett meddelande så här på söndag morgon, och dom svarar! Jo, men vi har öppet även lördag och söndag, ett ögonblick så kommer veterinären här. Ehhhhhhh. En annan som har varit van att ringa mellan 07 och 08 endast vissa dagar i veckan till en telefon som är hopplöst upptagen och som inte går att lämna meddelanden på tror ju att man kommit till sjunde himlen!

Vetten och jag var helt eniga om att vi skall fortsätta med en pencillinkur ytterligare och rimadyl enligt plan A, samt att jag skall försöka få försäkringsbolaget att gå med på en skallröntgen i allafall. I mellantiden så har hon kontakt med en specialist som också tog sig an mitt problem med stort intresse och som har haft hundar med liknande problem och boreliadiagnos. Vi får se om dom kommer fram till något klokt.

Narnia har haft några "bra-dagar" så vi tog oss en runda till klubben och tränade idag. Hon är ju långt ifrån sitt bästaste jag, men korta stunder orkar hon faktiskt göra rätt!
Lade även ett kort spår som hon fixade galant och var glad och nöjd för pryttlarna.

Det gjorde gott för oss båda två denna lilla utflykt och skulle det nu vara så att detta är kroniskt så får vi väl lägga ribban så här lågt som idag, och bara vara glada med att vi får frisk luft och har trevligt tillsammans en stund.

Nä, hej på er allesammans // Carina & Narni

Inga kommentarer: