lördag 31 oktober 2009

Happy Halloweeeeeen

Anton kunde inte hålla sig, måste prova dräkten NU! Bästa kompisen fick åka till leksaksaffären och köpa en ny dräkt eftersom den gamla var utsliten, så nu väntar vi oooooooooooliiiiiiiiiiiiidligt på att han kommer!
Emma har haft filmkväll med 3 kompisar så 4 damer har nattsuddat till mittinatten och sen väckt varandra vid 7 tiden i morses. Pust. Och jag vaknade med en migränliknande huvudvärk och frossa, så det kändes ju sådär. Men efter ett gäng tabletter, en stor kopp kaffe och frukost så vaknade jag till liv efter ett tag. Nu äter damerna frukost (!), bättre sent än aldrig.
Narnis utlovade spårträning idag fick vi ställa in, men kanske får vi ta en sväng senare idag, vem vet. Hon är dessutom väldigt bra just nu, undrans om det klara och kalla vädret spelar in. Hm.. Bara några små mini-fläppryck igår på promenaden med Ulle & hundarna, och det enda som syns utåt som "sjukt" är ju det där stressandet och att hon blir helt okontaktbar - går längst fram i kopplet och bara stressar stressar stressar framåt. Hysteriskt. Och som om hon går i en egen bubbla. Skulle vi råka möta en hund eller katt blir hon som tokig. Utåtagerande på nåt sätt.
Vet inte vilket som är bäst - flyktande hund som försöker rymma iväg med svansen mellan benen - eller dreglande galning med utfall och hela programmet? Samma hund - olika dagar. Ja ja, alltid lär jag väl mej nåt på det här äventyret, när det väl är över, om det nu går över.
Nä, kram och ha en trevlig halloween allesammans
Carina & Narni-Two-Face

Inga kommentarer: