lördag 25 oktober 2008

Storm

Hallo hallo!

I något svagt ögonblick anmälde jag mej visst lydnadstrean på klubben, för rätt var det är damp det ner ett pm i inboxen för ett tag sen... Hm... Nåja, va sjutton... Mer än åt skogen kan det ju inte gå...

Har tränat med kortkopplet och det kommer nog att fungera i längden. Behöver nog dock en hel del mängdträning innan det kan vara något sådär stabilt. Hon vill gärna gå igång i gruff såfort en karl kommenderar oss, vet inte vad sjutton det betyder, men troligtvis att det är otränat... Vi är ju mest tjejjer annars som tränar...

Fick till en riktigt suverän träning idag iallfall.. Bosse, Anna, jag och Eva lyckades sammanstråla på lördagmorgonen och valde ut tre moment var, som vi sen körde tills dom fungerade.
Det blev kanonbra!

Narni fick helt enkelt gå i kortkopplet med Bosse-kommendering tills hon coolade ner sig och gick snyggt. Därefter gjorde vi en inkallning med utsmygd boll och därefter även en fjärr.

I morgon skall det storma och ösregna, så det där med tävlandet känns mindre motiverande just nu, men men... Är huvet dumt så får kroppen lida :-))... och även hundstackarn :-))

Annars är det fullt upp som vanligt. Igår var Emma på fest till klockan 22 och Anton och bästisen var på Disco... Så det där med ett glas vin till maten kan man ju bara glömma nu framöver med ungar som skall hämtas kors och tvärs på kvällarna... Ikväll skall Antons kompis sova här och Emma är oxå hemma, så nu minsann skall jag ta mej lite wine! Har ju en extra timme och sova på i morrn oxå ju!

Tjing pling // Carina & Narni

Inga kommentarer: