fredag 15 juni 2007

Fredag o sol

Go da!

Idag är det fredag! Och i morrn klubbmästerskap (bläääk, illamående direkt). Nä, nu tänker vi inte mer på KM. Malin hade ju helt klart en poäng där, vi siktar mot högre höjder och itne enstaka tävlingsprestationer! Jag kan ju direkt säga att vi kommer få o-höga betyg på linförigheten! När man hottar Narni så får man även lite kamplust på köpet nämligen! Har inte vågat fortsätta förut, men nu nollar jag kampinvinterna och istället klickar och belönar som faaaaaaasiken när hon slutar och går riktigt snyggt. På sikt kan jag säkert lägga in ett nej, men i daxläget vill jag inte sänka henne. Så vi köper 6,5 på linförigheten och avdrag för jättstuds i sidan på matte vid inkallningen i morrn och tänker "skall det smaka sen så kostar det nu"! He he he

Barnen slutade skolan igår! Dom fick varsin hundring i belöning för terminens slit, som omedelbart skulle omsättas till prylar. Emma köpte 3st såna däringa prylar man sätter på dom där plastskorna vad-dom-nu-heter som alla kutar runt i. Anton köpte den nya versionen på Tamagotchin och båda barnen är numera luspanka. Bra det, så kanske städpengen hemma kan locka till lite flit, vem vet!? Tänk om några år när man kan leja bort gräsklipparn eller bilstädet till dom för en peng! Ha, den som väntar på nåt gott!!

Idag skall jag passa brorsans barn på eftermiddagen och även åka och träna. Hm... Ja, det får väl bara gå. Tänkte ta med dom hela högen till klubben och hoppas att dom kan sysselsätta sig en stund i skogen. Vädret är ju bra så det kanske kan gå klart... Ingen momentträning idag inför morgondagen, utan tänkte köra framåtsändande (target i gruppen), fjärr, ruta och kryp istället.

Krypet börjar se riktigt fint ut om man får säga så själv.. Hon har en tendens att krypa lite snett framför fötterna så att hennes högertass landar precis på trampavstånd framför min vänstra fot. Så vi har helt enkelt kört kryp i vänstervarv, och det fungerade helt okej, skall plocka fram klickern för att få till kurvan lite bättre.

Nix pix, nu är jag vrålhungrig!

Tjoflöjt
Carina

2 kommentarer:

Kerstin och Gouda sa...

GRATTIS!! till fina poäng i lydn.1 och till KM-Mästare, snyggt jobbat.
//Kerstin o Gouda.

Anonym sa...

Ja som du förstår så får man inte ha några hemligheter någon längre stund.
Kram på dig det gjorde du BRA och det var du värd......