måndag 4 juni 2007

Klart till halvklart

Ja, så kan man kanske beskriva läget just nu.... Narni blir bättre och bättre! Och istället så har jag fått en rejäl nackspärr (troligtvis min gamla hederliga inflammation som har blossat upp), och har suttit och tyckt synd om mej själv hela helgen.

Fast samtidigt jätteglad att Narni verkar ha repat sig så gott som helt och hållet! Visst är hon vaksam och på helspänn i vissa lägen, men hon får inte panik! Vattenkannan har fått veta att den lever, och Narni försöker få igång alla med tennisbollen.
Så vad gör det med lite nackspärr... det släpper väl förr eller senare.. Förhoppningsvis är förr = vid lunchtid då jag har tid hos min favvo napprapat som jag tror kan trolla.

Ihelgen har det varit rena poolpartyt hemma hos oss i trädgården. Anders kom över en beg jättepool i vintras på blocket.se, till ungarnas förtjusning. 16-17 grader har det varit i helgen, men inte skrämmer det bort ett gäng badsugna ungar...

Narni har även visat fler smakprov på sin ovanliga lust att ta sig till högre höjder... I morse när Anders släppte ut henne i trädgården fick vi nästan hicka när Narni rätt var det är travar omkring UPPEPÅ poolen!! Vi har en pressening spänd över (poolskydd är beställt, men restnoterat hos leverantören)... Och vem travar runt på presseningen 1, 20 över marken, med ett lätt gung under fötterna (typ vattensäng) och försöker hitta ett bra ställe att gömma sitt grisöra som hon har gömt på femton ställen under helgen. Det är så väldigt jordigt och smaskigt, men tydligen inte riktigt färdiglagrat för Narnis smak...

Med andan i halsen fick Anders henne att hoppa ner och vi kunde pusta ut. Undra om hon var fågel i ett tidigare liv!?

Återkommer med lite sommarbilder senare!

Hej på er // Carina & Narni

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att Narnia mår bättre, men det är ju typiskt att du inte mår bra då... :-( Hoppas du mår bättre nu och naprapaten kunde trolla. :-)

Härligt med stor pool. Hemma åkte Wiolas födelsedagspresent från Uffe och Marie fram. En vattenrutschkana som vi la nerför slänten hemma... de hade urkul!! Jag med... som fotograferade. :-)

Vi ses på onsdag!

Kram
Ulle

Anonym sa...

Gomorron!

Gott att det verkar gå åt rätt håll för Narni, det är ju det viktigaste! =) Jobigt med nacken men det går ju över, det är lättare när man själv mår dåligt för då vet man ju oftast varför, hur ont det gör och vad som hänt!

Härliga bilder! =)

Krya på er!

kram erica