måndag 25 juni 2007

Måndag igen!



Konstigt att det är måndag igen...

Känns som om det är måndagar mest hela tiden, dom andra dagarna flyger förbi...

Igårkväll kom vi tillbax från en härlig helg med husvagnen på Krono Camping i Lidköping tillsammans med Magnussons & Nordeviks. Dagarna bara rusade förbi, och trots ösregn på midsommarafton så märkte vi inte mycket av det där vi satt i Magnussons förtält (störst) med långbord med allehanda godsaker.
Barnen huserade själva i ena änden med eget bord och var väldans nöjda med detta upplägg som synes!
Gubbarna gjorde en egen veranda-uppfinning och spände presseningar kors och tvärs så tillochmed cyklarna kunde stå under tak. Vi hade ställt vagnarna i ett U så att det blev som en egen liten by.
Barnen cyklade runt mellan lekplatserna och receptionen (köpte godis och glass) och lekte mer eller mindre oavbrutet. Till och med hundarna fick sig lite träning på "apellplanen" vid campingen (nåja fotbollsplan då då), lite spring i vattenbrynet och till och med lite cykelträning.

Lördag och söndag tog vi en sväng till Framnäsbadet och ungarna simmade och hoppade som dom värsta delfinerna. Ingen ville åka hem, och det var nästan så man funderade på att rymma... I tankarna iallafall... Nu måste vi vara hemma i minst 2 veckor innan vi kan ta nästa vända... Då bär det nog av till till Skrea Camping om vi kan få en vettig plats..






Hopp och hej leverpastej // Carina o gänget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om ni har haft en riktig toppen helg. Nu jobbar du väl så att det brinner överallt - men egentligen skall du redan ha slutat för dagen.
Kramar från en ngt piggare Oska.

Anonym sa...

Hejsan!! Visst hade vi det underbart... men jag håller med. Tiden går alldeles för fort. Barnen älskar det ju också, helt klart! På vägen hem från ena husvagnsresan så börjar nedräkningen till nästa. Bara tre dagar kvar, men vem räknar. :-)

Ha det så bra!! Vi hörs!!