söndag 2 mars 2008

gnäll gnäll gnäll

Hej på er i fina vårvädret...

Nu kan man ju tro att jag varit ute i det fina vädret och tränat eller promenerat eller så... Icke sa Nicke... Närå.... I fredags morse när vi gick till jobbet trampar Narni på en glasbit och skär upp en trampdyna. Japp. Jaha... Tassbandage, strumpor, tvättning och koppelpromenader.
Och ingen träning att se fram emot på hela helgen (minst).

Självklart blir det strålande solsken på fredag, sällsynt uppehåll på lördag och strålande sol på söndag. Efter månader av regn och blöta, så kommer då äntligen våren, och gissa vem som inte kan träna eller ens promenera...

Anders har världens kanonförkylning och följaktligen är lika muntert sällskap som en dammråtta. Dessutom har jag sovit som en kratta hela helgen och haft en massa idiotiska drömmar... Kanske fått Anders trevliga virus på hjärnan istället ;-))

Mitt lilla "baddräkt 2008" projekt med mål 8000 steg om dagen 5 dagar i veckan, havererade även det i och med fredagens glasbit, och sålunda tröstäter man lördagsgodis istället, och det gör ju inte själva problemet mindre... snarare tvärtom.... och då kan man ju lika gärna ta en bulle till kaffet när det ändå är kört... Ja, ni hör ju...

Ungarna är ute och härjar runt som dom värsta. In och käka och ut igen. Iallafall något bra.
Finns inget annat att göra än att städa. Skura kylskåpet. Byta sängkläder. Tvätta, tumla och vika kläder. Plocka bajs i trädgården medan jag har koll på Narni och hennes sko. En dyr rackare av gummi som verkar görkäck ända tills man ska gå ut och som sakta sakta glider av... Bajpåse med silvertejp funkar en stund, men ett sånt meck varje gång man skall gå ut eller in.

Och finns det något mer meningslöst som hundägare att promenera ensam utan hund?
No way - leverpastej.

Så positivismen flödar för närvarande... och i morrn är det måndag igen och ekorrhjulet är i full gång igen med alla bestyr och bekymmer. Nästa vecka är fullbokad med allehanda "måsten"... Nä, nu tänker jag ta tag i nåt annat oinspirerande projekt medan jag fortsätter muttra...

Mutter mutter // Carina

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser att det är fler som inte haft en toppen helg!

Hopppas det läker fort utan massa bråk!

Ha en bra dag, ser ut att bli sol idag med *ler*

Kram

Anonym sa...

Always look on the brigt side off life................

Till viss del lyckas du ju helt, du skriver med självdistans och ironi.

Snart är det helg igen, solen skiner och tassen är som ny!!!!

Njut av dina nytvättade kläder, rena kylskåp m.m

Skoj o skoj men visst blir man förb.. på allt glas som ligger och dräller, denna vintern har varit värre än tidigare. Det borde var RIKTIGT STRÄNGA straff på att slänga glas.
Adde skickar en kvalsterfri puss till Narnia.

Kerstin och Gouda sa...

Ja, man blir arg när folk kastar glas på marken,det är ju så onödigt. Det är bara tur att inte Gouda har skurit sönder några fötter, här finns det mycket sönderslagna flaskor.
PS. Nu är det väl dags att byta bild på hemsidan, det är ju vår nu:-))Ha de gott.