söndag 16 mars 2008

Land of the living

Äntligen tillbaka från zombiernas gränsland mellan världarna.. Shit vilken pärs.

Men här i de levandes värld skiner solen och fåglarna sjunger! Krokusarna och påskliljorna blommar i rabatten! Underbart! Nu är det vitaminhyllan på hälsokosten som är nästa mål. Antioxidanter i alla former. Sana Sol. Rosenrot. Omega 3. You name it. Here we come.

När vi hade piggnat till lite och Emma skulle städa hamsterburen så visade det sig att Utängs uppfödning av dvärghamster precis sett dagens ljus. Tre eller fyra små rosa bäbisar tumlade runt i vadd och sågspån och vi blev lika överraskade allihopa. Jag fick rycka ut och reparera det lilla boet så gott det gick utan att ta för mycket i ungarna. Det verkar ha gått klart för vi kan höra dom pipa och röra sig därinne.
Mimmi och Musse har ju bara varit hos oss i några veckor och vi har inte sett nånting på honan... Helt oförberett. Emma skiner som en sol såklart och har redan döpt dom. Två namn till varje, eftersom vi inte vet vilket kön dom har ännu... Så om någon vill ha en liten dvärghamster eller två om 3 veckor, så är det bara att ringa Emma på Utängs hamsteruppfödning ;-))

Var och tränade en stund idag, eller vad man nu skall kalla det... Några kommenderingar av Anna på fritt följ tills att reaplanet slutar låta och går ordentligt så att jag kan belöna med socialt och godis. Har visst råkat att få lite mycket motivation på fria följet, så nu kör vi operation avtrubbning.... Vi pratar inte gnäll i vanlig bemärkelse utan riktiga kampmorr!
Det blir säkert bra när det blir klart, men oj vad het hon är... Nåväl snart fyller hon två och kanske lugnar ner sig ett hekto, vem vet...

Hjälpte till att flytta två avståndsleksgömme och sen var liksom orken borta. Kondisen puts väck helt klart. Narni och Frank busade runt i leran istället och sedan var det raka vägen hem till badkaret med mitt underbara leriga och magra reaplan..

Hejsvejs // Carina & Narni

2 kommentarer:

Yvonne o Vilja sa...

:) Visst... det var jätteskoj att göra hemsida... får se om man får uppdaterat den lite mer... hehe.
Ses på fredag eller lördag då!
Hoppas att träningen gick finfint!
Kram

Anonym sa...

Vill önska dig o flocken en skön och trevlig påsk!

Kramiz

Susanne o Cia