onsdag 25 april 2007

Onsdag

För att runda av förra inlägget och göra en lång historia kort, så mår jag bättre nu. Tack alla mina vänner som bryr sig och stöttar. Det värmer i själen.
Under skitveckan passade även min födelsedag (35) på att infinna sig när det var som värst, vilket inte gjorde humöret så värst bättre. Att vara sjuk på sin födelsedag är inget kul. Föräldrar och syskon fick komma nu i söndags istället på lite tårta. Men oj vad dom hade fixat och donat med presenter! Fick en filmkamera av Anders ju, två baden-baden typ stolar i teak med dynor och allt till altanen, örhängen, vattenrenarapparat, pengar blommor och böcker. Tack tack!

Igår körde vi färdigt Allmänlydnadspassen på utbildningen, och nu har alla instruktörerna MVG på sina pass. Ett steg närmare examnationen! Nu väntar inlämning av specialarbetena senast den 11 maj, och därefter är det examination den 19:e maj. Spännande!

Idag är det som vanligt ridning och annat, men tänkte även försöka komma loss och åka till Orust och träna i kväll med kompisar. Behöver lite budföring och platsträning i första hand.

Nej, nu måste jag rusa!
Kram
Carina

1 kommentar:

Anonym sa...

Va skönt att du mår bättre! Och vad duktiga ni var igår! Gick ju alldeles utmärkt!

Lycka till!

kramkram erica