söndag 1 april 2007

spår för hela slanten

Igår var det träning med Tävlingsteamet i vårsolen. Vi som brukar vara i "grupp 3" hade pratat ihop oss och bestämt oss för att senarelägga samlingen så att alla kan göra färdigt sina respektive specialmoment innan brukslydnaden börjar. Sagt och gjort. Jag lade ett spår i Fagerfjäll, och gick och gnolade för mej själv, fåglarna kvittrade och daggen torkade upp medan jag gick. Hur härligt som helst. Några träd hade trillat precis över spåret, stormen Per har verkligen tagit hand om det Gudrun lät stå, och om man blir av med några av dessa träden så är Fagerfjällsspåret helt underbart. Man kan bygga ut och krympa det mellan lägre-elitklass vartefter behov, och spårslutet hamnar ca 100 meter från påsläppet, och det är ju helt fantastiskt... Speciellt om man tänker Tjörn...

När det blev dax att gå spår så fick jag ett kanonfint spår som Erica lagt och Narni spårade som en gudinna! Vi plockade in femtalet föremål, men så tappade vi bort oss efter en stormvälta. En gammal snitsel lurade oss helt på avvägar, och den snitseln som vi "borde" ha sett, satt vid en annan rotvälta bara 20 meter bort. Nåja, det är sånt som händer, och lite snopet avbröt vi spåret och tog oss ut till stigen. Efter överläggningar med Erica så letade vi oss tillbaka till stället där vi bröt och Narni fick ta upp sitt tappade spår och få dom sista föremålen. Jisses vad taggad hon var! Blev nog riktigt bra träning när man väl summerar det så här.

Samlingen för lydnaden sket sej så det small, och vi blev kvar i skogen för länge...
Tillbaka till klubben så fick vi i grupp 3 köra en mycket försenad fika, och överläggningar inför nästa veckas övningar... och sedan körde vi lugna moment, kryp, plats och stegen. Efter lite mys och prat med kompisarna mitt på apellplan åkte vi nöjda hem och röjde i trädgården.

Hopp och hej från Narni och mej.

Inga kommentarer: