torsdag 3 maj 2007

En liten tjej!

Igår blev jag faster igen, till en liten tjej som skall heta Era!
Det är nummer 3 i brorsans barnaskara, och dom andra två sov över hos oss inatt.. Nåja... sov och sov...? Framåt 23.000 hade alla somnat, efter att jag konfiskerat lego-gubbarna som Anton och Elsa försökte smyg-leka med under täcket ;-) Goingar! Narni och katten kunde inte låta bli att klättra upp mitt i barnhögen på jätteluftmadrassen och lägga sig på tvärsen nedanför fötterna. Så barnen hade fotvärmare till och från.

Upp i morse och iväg med alla till skolor och dagmamma, det gick helt okej och barnen hade koll på det mesta själva, så merparten av nödvändigheterna kom med till skolan. Fick köra en extra vända och hämta en extra jacka till Elsa eftersom hon packat ur sin ryggsäck i ett obevakat ögonblick, och nrä vi kom till skolan fick jag se att hon hade tunn tröja och väst på sig. Bara att köra en vända till!

Ikväll skall vi packa husvagnen inför vår helgtripp med husvagnen tillsammans med Ulle & Håkan och barn. Skall bli jätteskönt att komma iväg! Barnen är väldans förväntansfulla och längtar till att sova i sina "kojjer" och cykla runt och leka på campingen med Wilma och Wiola.

Sitter som reserv på MH på lördagen, så jag får vara beredd att åka iväg en stund på lördagen, vi får väl se vad som händer...

Kramar Carina & Narni

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Faster!!

Nu bär det snart av... vi är strax klara. Ok nu spricker alla molnen upp också och solen kommer. Underbart!! Vilken helg vi skall ha. :-)

Anonym sa...

Som sagt - grattis faster! Träffade den blivande modern i onsdags eftermiddag, så det måste gått snabbt värre efter hennes besök på Korggubben!! Hoppas helgen varit toppen för er!

Anonym sa...

Grattis!

Va kul! Du är ju van men visst är det häftigt när det kommer en liten ny till världen! Ett mirakel varje gång! =)

Hoppas helgen var jättebra!

kramkram erica