torsdag 31 maj 2007

Sommar?

Det är ju sommar ute ju? Vart kom den ifrån? Gissa om jag blev helsvettig när jag tog morronpromenixen i fodrade jackan, med två tröjjor under... Ena dan 10 grader, andra dagen 20 grader!

Narni blir gradvis bättre, förutom i jobbmiljön. Där tror jag att hon fått nån minnesbild som spökar. Ingen idé att börja rädsleträna ännu, så vi bogserar oss bara förbi områdena där hon får panik så länge. Även hemma i köket har hon nån minnesbild som spökar och är väldigt på sin vakt. Bara att ignorera och fortsätta som vanligt. Jobbigt men nödvändigt.

I andra situationer är hon nästan som vanligt igen. Igårkväll tog vi en lite längre kvällspromenad och hon bjöd till och med på lite kul förslag. Tillsexempel så gick vi förbi ett brunnslock där hon spontant hoppade upp och ville ha en godis för det. Drar i kopplet som en blå (det gäller att passa på nu när man är sjukskriven!). Och smyger på sädeslärlorna och kråkorna vi ser ute. Katten får veta att han lever igen, han har ju haft en vecka semester!

Tänkte plocka bort Rimadylen i morrn eftermiddag, och så får vi se hur det går i helgen.

Kram // Carina & Narni

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för att det har gått över! Det är inte bra att flyga när man är hund! HOn kanske försöker snacka med kråkorna och sädesärlorna om hur de beter sig! =)

Vi hörs!

kram erica

Anonym sa...

Skönt att det är på bättringsvägen. Jag tror du gör rätt i att nonchalera problemen lite...

Sommar, jo vi kan väl hoppas på det. De har ju lovat bättre väder i helgen. Skall på utställning på lördag. Jättekul! Det tråkiga är allt jobbet innan. Borsta, bada och klippa... och sedan försöka hålla dem sådana. ;-)

Vi ses!

Kram
Ulle

Anonym sa...

Ja, hoppet upp på brunnslocket var snyggt. Även från mitt håll :-).
Kul att hon verkar vara på bättringsvägen.